0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kloze στις Φεβρουάριος 15, 2019, 00:10:41 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ευχαριστώ πολυΨεματα,λεω?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ευχαριστώ πολυ
Καλησπερα φίλοι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραια ρολόγια κύριοι!Ευχαριστώ για την πρόταση για το Amphibia, αλλά είμαι ορκισμένος να το κρατήσω αγνό όπως το εβγαζε η επανάσταση...!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)I am fed up of Canada and snow and oysterquartz Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Evangelos στις Φεβρουάριος 15, 2019, 16:17:47 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)I am fed up of Canada and snow and oysterquartz Sent from my iPhone using TapatalkΕιδες πως είναι ? Και θα ήμουν μόνιμος εκεί. Από το 1979. Μάλλον την γλύτωσα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το quartz τι φταίει ? Μάλλον φταίει που ήσουν Valentines' day μακριά από το σπίτι Χώρια που εκεί, οδηγούν ...........ανάποδα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos_I στις Φεβρουάριος 15, 2019, 17:17:50 μμΠαράθεση από: Evangelos στις Φεβρουάριος 15, 2019, 16:17:47 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)I am fed up of Canada and snow and oysterquartz Sent from my iPhone using TapatalkΕιδες πως είναι ? Και θα ήμουν μόνιμος εκεί. Από το 1979. Μάλλον την γλύτωσα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το quartz τι φταίει ? Μάλλον φταίει που ήσουν Valentines' day μακριά από το σπίτι Χώρια που εκεί, οδηγούν ...........ανάποδα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)oute kan, den eimai egw gia America, oute latin, oute central, oute north, Europe-Asia eimai kala, sta nera mou.to barethika to OQ, thelw na foresw kanena allo alla exw parei monoo ayto mazi mou.Mia stash NY, mia stash Dublin kai meta paw na kanw St. Valentines me kathysterhsh
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.