0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
All time classic Theminio....Καλοφορετο και χρονια πολλα.
Σταυρο σημερινα ξε σημερινα μολις τα ειδα μου ηρθαν στο μυαλο ψησταριες, σαλατες, τηγανιτες πατατες, και ουζο μα πολυ ουζο....Xε χε χε.....
Παράθεση από: stavros_ch στις Απρίλιος 17, 2012, 19:15:57 μμΔεν ειναι μονο σημερινα φιλε Ηλια.Ευχαριστω πολυ!ετσι κι αλλιως πολυ καλες επιδοσεις!! μπραβο!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δεν ειναι μονο σημερινα φιλε Ηλια.Ευχαριστω πολυ!
Παράθεση από: Elio5 στις Απρίλιος 17, 2012, 20:00:34 μμΣταυρο σημερινα ξε σημερινα μολις τα ειδα μου ηρθαν στο μυαλο ψησταριες, σαλατες, τηγανιτες πατατες, και ουζο μα πολυ ουζο....Xε χε χε.....Ανοιχτη προσκληση σε εσενα και σε ολα τα μελη!Κοπιαστε το καλοκαιρακι και τα αλλα θα τα βρουμε..!Φερε μονο τη φωτογραφικη σου!
Παράθεση από: Elio5 στις Απρίλιος 17, 2012, 21:34:48 μμAll time classic Theminio....Καλοφορετο και χρονια πολλα.Ευχαριστώ και αντέυχομαι Ηλία, όμως δεν είναι καινούριο, αντίθετα είναι το παλαιότερο Ρολεξ μου, με εξαίρεση το παρακάτω, το οποίο ανήκε στον παππού μου.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολύ ωραίες φωτογραφίες στις τελευταίες 10 σελίδες!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.