0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερες!
Παράθεση από: k.pafis στις Φεβρουάριος 01, 2019, 22:50:39 μμΔεν θα βαρεθω να το λέω...steinhart..ότι πιο τίμιο κυκλοφορεί στα χρήματα τουΥπέροχο το steinhart, αλλά γιατί πρέπει να μας θυμίζεις κάθε φορά για το vfm για κάθε ρολόι που ανεβάζεις;Το ρολόι το παίρνουμε για να γουστάρουμε, όχι για το ότι είναι vfm.
Δεν θα βαρεθω να το λέω...steinhart..ότι πιο τίμιο κυκλοφορεί στα χρήματα του
Καλησπερα στην όμορφη παρεα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συννεφιασμένη Κυριακή...Καλησπέρα
Παράθεση από: geezerv στις Φεβρουάριος 03, 2019, 14:11:44 μμ Συννεφιασμένη Κυριακή...ΚαλησπέραΤεράστιο αλλά πολύ όμορφο ρολόι! Του παει πολύ το Nato.
Παράθεση από: xRallyArt στις Φεβρουάριος 03, 2019, 09:19:30 πμΠαράθεση από: k.pafis στις Φεβρουάριος 01, 2019, 22:50:39 μμΔεν θα βαρεθω να το λέω...steinhart..ότι πιο τίμιο κυκλοφορεί στα χρήματα τουΥπέροχο το steinhart, αλλά γιατί πρέπει να μας θυμίζεις κάθε φορά για το vfm για κάθε ρολόι που ανεβάζεις;Το ρολόι το παίρνουμε για να γουστάρουμε, όχι για το ότι είναι vfm.Σωστός.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Ρε φίλε έχουμε τον τσιπρα να μας λέει φασίστες όταν λέμε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: merlon στις Φεβρουάριος 03, 2019, 13:15:33 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραιο. Καινούριο? Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.