0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Spyoly στις Ιανουάριος 23, 2019, 18:53:40 μμGlashutte navigatorΠάρα πολύ ωραίο ! Μου αρέσει ειδικά, που η ημερομηνία είναι οριζόντια. Και το όλον σύνολο με "φτιάχνει". Ρε μπας και πρέπει να πάρω και εγώ έναν πιλότο ?
Glashutte navigator
....άλλη "φατσα" ο πιλότος , άλλη το GMT. Το ζωνάρι (1) , τι δέρμα είναι / υποτίθεται οτι είναι (2) ? Ostrich ποδαράκι 😎________________________(1) Ζωνάρι=λουρι =ιμάντας(2) Διαγράψτε την μη σωστή έκφραση
Καλημέρα. Τελικά μια αρρώστια την έχουμε. Σκαλίζοντας τα συρτάρια του σπιτιού βρήκα αυτά. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: merlon στις Ιανουάριος 25, 2019, 08:20:24 πμΚαλημέρα. Τελικά μια αρρώστια την έχουμε. Σκαλίζοντας τα συρτάρια του σπιτιού βρήκα αυτά. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚρατα το gshock, ολα τα αλλα δρομοοοο..
Παράθεση από: merlon στις Ιανουάριος 25, 2019, 08:20:24 πμΚαλημέρα. Τελικά μια αρρώστια την έχουμε. Σκαλίζοντας τα συρτάρια του σπιτιού βρήκα αυτά. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚρατα το gshock, ολα τα αλλα δρομοοοο..
Καλημέρα. Τελικά μια αρρώστια την έχουμε. Σκαλίζοντας τα συρτάρια του σπιτιού βρήκα αυτά. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βροχερή η μέρα σήμερα... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.