0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστω Νικολα.Ναι ηταν οπως το περιμενα.Τιμη καπου πανω απο 700Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρωινός πρωινός(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my MI 5X using Tapatalk
Παράθεση από: Evangelos στις Ιανουάριος 03, 2019, 08:47:40 πμΠρωινός πρωινός(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my MI 5X using TapatalkΡολογάρα, Ευάγγελε, για την οποία κιόλας δεν θυμάμαι να σου έχω ευχηθεί.Καλοφόρετο και Καλή Χρονιά!
........... Δυστυχώς μάλλον δεν θα το κληρονόμησω ποτέ γιατί είναι Κινέζος και στατιστικά μιλώντας θα ζήσει μέχρι τα 130.. Χαχαχα
Παράθεση από: Evangelos στις Ιανουάριος 04, 2019, 00:55:03 πμ........... Δυστυχώς μάλλον δεν θα το κληρονόμησω ποτέ γιατί είναι Κινέζος και στατιστικά μιλώντας θα ζήσει μέχρι τα 130.. ΧαχαχαWhere there’s a will, there’s a way
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.