0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
One Great George Street, περιμένω να βγάλω λόγο με το σεμνό μου, τίμιο ρολόι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my MI 5X using Tapatalk
One Great George Street, περιμένω να βγάλω λόγο με το σεμνό μου, τίμιο ρολόι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα σε όλους.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολύ ωραία φωτό και ένα δύσκολο να φωτογραφηθεί ρολόι!
Παράθεση από: Vagelis? στις Δεκέμβριος 13, 2018, 15:20:18 μμΠολύ ωραία φωτό και ένα δύσκολο να φωτογραφηθεί ρολόι!Δε συμφωνώ.Νομίζω ότι είναι απ τα πιο φωτογενή ρολόγια.Η φωτο του φίλου εδώ,πολύ καλή όντως
Παράθεση από: Petros1 στις Δεκέμβριος 13, 2018, 15:23:23 μμΠαράθεση από: Vagelis? στις Δεκέμβριος 13, 2018, 15:20:18 μμΠολύ ωραία φωτό και ένα δύσκολο να φωτογραφηθεί ρολόι!Δε συμφωνώ.Νομίζω ότι είναι απ τα πιο φωτογενή ρολόγια.Η φωτο του φίλου εδώ,πολύ καλή όντωςΕίναι δύσκολο λόγω πλέξι Πέτρο...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.