0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!Σημερα εχω ορεξη για λιγο χρυσο αλλα δυσκολεύομαι να αποφασισω.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Παράθεση από: gerogian στις Νοέμβριος 29, 2018, 13:33:14 μμΚαλησπερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα. Quartz και σήμερα.
Σαββατοκυριακο μπροστα μας!!!Και παλι πανεραι!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gerogian στις Νοέμβριος 30, 2018, 10:32:29 πμΣαββατοκυριακο μπροστα μας!!!Και παλι πανεραι!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΚαι όχι μόνον ! Και τέλος του μήνα, και αρχή νέου, του τελευταίου του 2018, οπότε, με την κορυφή στους καρπούς (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Καλημερες!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nikonian στις Νοέμβριος 30, 2018, 09:08:24 πμΚαλημέρα. Quartz και σήμερα.Συγνώμη που θα ρωτήσω, αλλά έχω την απορία. Ειναι λιιιιιγο στραβό το καντράν προς τα αριστερά ? Στην φωτό, έτσι δείχνει σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα.
Πιθανό. Κλείνω το ένα μάτι , γέρνει αριστερά, κλείνω το άλλο , γέρνει δεξιά, μετά κοιτάζω με τη λούπα και μου φαίνεται ώρες-ώρες ότι ο δείκτης δευτερολέπτων δεν πέφτει πάντα ακριβώς στο σημάδι...έχω καταντήσει Μονκ. Πετάω τη λούπα και τα γυαλιά και μου φαίνεται τέλειο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.