0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερες!!
Παράθεση από: nikonian στις Νοέμβριος 30, 2018, 12:04:39 μμΠιθανό. Κλείνω το ένα μάτι , γέρνει αριστερά, κλείνω το άλλο , γέρνει δεξιά, μετά κοιτάζω με τη λούπα και μου φαίνεται ώρες-ώρες ότι ο δείκτης δευτερολέπτων δεν πέφτει πάντα ακριβώς στο σημάδι...έχω καταντήσει Μονκ. Πετάω τη λούπα και τα γυαλιά και μου φαίνεται τέλειο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μα είναι τέλειο, απλώς, ........αριστερίζει λίγο. Να το προσέξεις αυτό Εναρμονίζεται με την κρατούσα ιδεολογία. Το ίδιο και το σκούτερ μου (και σιγά μην κάνω ζυγοστάθμιση)
Πιθανό. Κλείνω το ένα μάτι , γέρνει αριστερά, κλείνω το άλλο , γέρνει δεξιά, μετά κοιτάζω με τη λούπα και μου φαίνεται ώρες-ώρες ότι ο δείκτης δευτερολέπτων δεν πέφτει πάντα ακριβώς στο σημάδι...έχω καταντήσει Μονκ. Πετάω τη λούπα και τα γυαλιά και μου φαίνεται τέλειο
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρα κι από εμένα...Στο τέλος μιας δύσκολης εβδομάδας.Με βάλατε στον πειρασμό να ανεβάσω κι εγώ με τα τόσα ωραία που βλέπω σήμερα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σας ευχαριστώ!Χάρη, όποιος το πήρε τότε οκ, σήμερα δεν αξίζει αν ισχύουν αυτά που ακούω. Γιώργο, ευχαρίστως, αρκεί να είναι ανάλογο και το δώρο του νονού
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.