grigoris gs, Makis2020 και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α εσύ έχεις εξοκείλει εντελώς!!!Πέρασα προχθες από την τράπεζα και μου έκαναν παράπονα ότι δεν πατάς πια στις θυρίδες! Πανέμορφο!!!!
Citizen Day!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ όμορφα kloze και xRallyArt!!!Περαστηκά kloze...
Περαστικά kloze. Παιδιά ξέρει κανείς τιμή και που μπορώ να βρω μπρασελέ γιά το NY-0040 μου σε Αθήνα Πειραιά; Απάντηση με π.μ. Ευχαριστώ.
Παράθεση από: iraklis.hellas στις Νοέμβριος 20, 2018, 21:24:46 μμΠεραστικά kloze. Παιδιά ξέρει κανείς τιμή και που μπορώ να βρω μπρασελέ γιά το NY-0040 μου σε Αθήνα Πειραιά; Απάντηση με π.μ. Ευχαριστώ.Δύσκολα τα πράγματα. Εγώ ήμουν τυχερός και βρέθηκε από φίλο... http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=12087.0
Παράθεση από: iraklis.hellas στις Νοέμβριος 20, 2018, 21:24:46 μμΠεραστικά kloze. Παιδιά ξέρει κανείς τιμή και που μπορώ να βρω μπρασελέ γιά το NY-0040 μου σε Αθήνα Πειραιά; Απάντηση με π.μ. Ευχαριστώ.Ερμού 8 7ος όροφος. Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.