0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...ένα γρήγορο ταξιδάκι 600 χλμ σήμερα, με τραγικό καιρό, συνεχή και δυνατή βροχή, ισχυρότατο αέρα, κλπ, κλπ. Η κλασική στην γέφυρα, με το Παναχαϊκό επάνω αριστερά να είναι πασπαλισμένο με χιόνι. Το ρολόι στο χέρι του μεγάλου, μια και εγώ κρατούσα κόντρα στον αέρα, και στην γέφυρα δεν παίζουν. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Petros1 στις Νοέμβριος 18, 2018, 13:56:03 μμΠαράθεση από: arvac στις Νοέμβριος 18, 2018, 12:25:03 μμΚαλή Κυριακή!Καταπληκτικό ρολοι,και φωτοΦοβερή φωτο! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: arvac στις Νοέμβριος 18, 2018, 12:25:03 μμΚαλή Κυριακή!Καταπληκτικό ρολοι,και φωτο
Καλή Κυριακή!
Καλή Κυριακή!©
Παράθεση από: arvac στις Νοέμβριος 18, 2018, 12:25:03 μμΚαλή Κυριακή!©Η φωτογραφία ειναι για ημερολόγιο, τι να λέμε τώρα...Από τις ομορφότερες που έχω δει στα φόρουμ. Αν θα άλλαζα κάτι είναι το κόκκινο πέρλον (δε μου αρέσει σα χρώμα ούτε σαν υλικό... )
Αν θα άλλαζα κάτι είναι το κόκκινο πέρλον (δε μου αρέσει σα χρώμα ούτε σαν υλικό... )
Ώπα! Τι λουράκι είναι αυτό;Πολύ μου αρέσουν αυτά τα talaipor sic λουράκια σε χελώνα.
Καλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.