0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 14, 2018, 11:02:43 πμΚαλημερες!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εκπληκτικό Αντουάν....Και δεν έχω να σου την πω και για το λουράκι αυτή τη φορά ...
Καλημερες!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gkirle στις Νοέμβριος 14, 2018, 19:02:52 μμΚαλησπέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΤΡΟΜΕΡΗ!
Καλησπέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν Έχεις άδικο. Απλά δεν έχω μεγάλη εμπειρία με τέτοιες αγορές. Πάντως επειδή έχω θέμα με τις παραγγελίες ρολογιών τελυταια(ειναι και αυτό εθισμος) και έχω ξεφύγει, τουλαχιστον παίρνω την δόση μου έτσι αναίμακτα με λίγα εξοδα.
Παράθεση από: Petros1 στις Νοέμβριος 14, 2018, 12:57:52 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 14, 2018, 11:02:43 πμΚαλημερες!!Εκπληκτικό Αντουάν....Και δεν έχω να σου την πω και για το λουράκι αυτή τη φορά ... Αξιοπρεπές Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 14, 2018, 11:02:43 πμΚαλημερες!!Εκπληκτικό Αντουάν....Και δεν έχω να σου την πω και για το λουράκι αυτή τη φορά ...
Καλημερες!!
Καλημερες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μια δοση ραδιενεργειας;
Οχι Πετρο 39αρι ειναι
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.