P.I.T., Wolf-, makfil και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sub50 στις Νοέμβριος 16, 2018, 11:56:30 πμΑντώνη, πόσο καιρό το έχεις?... Φαίνεται να το έχεις χαρεί!!! Εγω το εχω κατι ωρες!Ο μεγαλος γυιος 4 χρονια...
Αντώνη, πόσο καιρό το έχεις?... Φαίνεται να το έχεις χαρεί!!!
Παράθεση από: iraklis.hellas στις Νοέμβριος 16, 2018, 13:33:35 μμΕίπα σήμερα να ξεθάψω κανένα παλιό.Ωραιο! Δεκαετια 50!!!!
Είπα σήμερα να ξεθάψω κανένα παλιό.
Παράθεση από: iraklis.hellas στις Νοέμβριος 16, 2018, 13:33:35 μμΕίπα σήμερα να ξεθάψω κανένα παλιό.Είναι πάρα πολύ ωραίο!!!38άρι ή μικρότερο?
Δεν του φαίνεται καν. Να το χαίρεσαι!
Επιστροφή στα σοβαρά ρολόγια .....νεοεισερχόμενο κελεπουριΣτάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έφτασε και το ωμέγα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιστροφή στα σοβαρά ρολόγια .....νεοεισερχόμενο κελεπουρι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.