0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ωραια
Παράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 07, 2018, 18:07:24 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 07, 2018, 12:24:22 μμΝαυτίλος (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk...υποθέτω, ότι από τοτε δεν έχεις πλύνει το χέρι σου. Ό κάτοχος του Ναυτίλου δεν έχει πλύνει ακόμα την κάσα και το μπρασελε του...
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 07, 2018, 12:24:22 μμΝαυτίλος (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk...υποθέτω, ότι από τοτε δεν έχεις πλύνει το χέρι σου.
Ναυτίλος (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 07, 2018, 11:46:04 πμΙνβικτα. (Η λεξη που τα λεει όλα) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝομίζω σου πάει πιο πολύ απ όλα... Κι Άντε βρες το τώρα, η τιμή του είναι στο Θεό...
Ινβικτα. (Η λεξη που τα λεει όλα) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Θεματάρα έκανες Νικόλα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Petros1 στις Νοέμβριος 08, 2018, 00:31:10 πμΘεματάρα έκανες Νικόλα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)+1000
Καλημέρα!
Κυριοι και οι 2 ειστε υπεροχοι σημερα, αλλα Αντωνη με συγχωρεις, ο Βαγγελης παιζει μονος του σημερα
Παράθεση από: jiorg στις Νοέμβριος 08, 2018, 11:28:50 πμΚυριοι και οι 2 ειστε υπεροχοι σημερα, αλλα Αντωνη με συγχωρεις, ο Βαγγελης παιζει μονος του σημεραΈτσι ,για να μην τον αφήσουμε μόνο.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.