0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ολα αυτα υπηρξαν στην κατοχη σου?
Ναυτίλος (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρολογαρα!Πολυ κοντα στο τέλειο!Τελεια 40αρα διαστασηΦοβερο χρωμα κασας200 wr με βιδωτηΠολυ ομορφοΤο μετανιωσα που το εδωσα (καποια στιγμη μου ειχε καρφωθει οτι δεν μαρεσει ο ωροδεικτης! )(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αριστουργημα της ωρολογοποιιαςΠαραβλεπεται μεχρι και ο κυκλωπας!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καταπληκτικο χρωμα dial και κομματι με ιστορικοτηταΚαι παμφθηνοΑν δεν γυαλιζε τοσο...!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Rωσακι κουρδιστο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιλοτος Steinhart !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: gmaras στις Νοέμβριος 07, 2018, 17:30:29 μμΟλα αυτα υπηρξαν στην κατοχη σου? Μονο τα ινβικτα εχει.
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 07, 2018, 12:24:22 μμΝαυτίλος (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk...υποθέτω, ότι από τοτε δεν έχεις πλύνει το χέρι σου.
Ναυτίλος (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ινβικτα. (Η λεξη που τα λεει όλα) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.