Ενας "σκληρός καργιόλης¨για σήμερα..

Damasko DC66
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ωραίος! Με πέτυχες στη φάση που ψάχνω χρονογράφο κ μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα μου ήρθαν οι κατάλογοι της Damasko κ Sinn.
Να το χαίρεσαι!
(sent from my samsung smartphone using tapatalk)
Κοίταξε επειδή είχα το 103 st sa της Sinn το οποίο πούλησα πριν ένα χρόνο έχω σαφή άποψη μεταξύ τους. Μπορεί άλλος να έχει τη δική του γνώμη αλλά εγώ θεωρώ τη damasko κατασκευαστικα ένα κλικ πάνω από τη sinn. Το δικό μου 103 δυστυχώς είχε κάποια θεματακια..Το bezel σκαλωνε γιατί είχε κατασκευαστικο λάθος, το lume pip ξεκόλλησε, ολόκληρο το καντράν κουνιόταν οταν η κορώνα ήταν σε θέση αλλαγής ώρας και άλλα τέτοια. Το έστειλα πίσω εντός εγγύησης και απλά μου κόλλησαν το lume pip στη θέση του. Το damasko μόνο που το βλέπεις καταλαβαίνεις ότι είναι σε άλλο επίπεδο και η σημασία στη λεπτομέρεια είναι εκπληκτική. Το κομμάτι της εμφάνισης είναι υποκειμενικό και η αλήθεια είναι το dc66 είναι αρκετά πιο ογκώδες σε σχέση με το 103.Υπάρχει βέβαια και το dc56 και 58
Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Τόσα "θέματα" σ'ενα ρολόι; Να σου πω την αλήθεια για το 356 κοιτούσα που είναι μικρότερο αλλά κ πάλι πολλά χρήματα για μια selitta ή για μια 7750.
Απο την άλλη έχω διαβάσει ιδιαίτερα καλά σχόλια για την κατασκευή κ.ποιότητα των κασωμάτων της damasko.
(sent from my samsung smartphone using tapatalk)