pablo, Wolf- και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Evangelos στις Αύγουστος 17, 2018, 23:24:57 μμ17η Αυγούστου, χρόνια μου πολλά, με IWC η ημέρα σήμερα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my MI 5X using TapatalkΠολύχρονος και πολυρόλογος!Καλορίζικο και το IWC που βλέπω πρώτη φορά στο χέρι σου! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
17η Αυγούστου, χρόνια μου πολλά, με IWC η ημέρα σήμερα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my MI 5X using Tapatalk
Παράθεση από: Vagelis? στις Αύγουστος 18, 2018, 23:11:34 μμΤο έχεις καταχαρεί το εργαλείο!....εκτός από τα 2 Casio, που φοράνε τα παιδιά, δεν έχω άλλο για βουτιές εδώ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το Radio Controlled, ουτε με αγιασμό Στην φωτό, είδα τις δύο πρώτες hairlines, στα 47 & 56-60 Και να πω και πάλι ευχαριστώ, στον Βασίλη Sub50 , για το λουράκι
Το έχεις καταχαρεί το εργαλείο!
Παράθεση από: Giorgos_I στις Αύγουστος 19, 2018, 00:17:40 πμΠαράθεση από: Vagelis? στις Αύγουστος 18, 2018, 23:11:34 μμΤο έχεις καταχαρεί το εργαλείο!....εκτός από τα 2 Casio, που φοράνε τα παιδιά, δεν έχω άλλο για βουτιές εδώ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το Radio Controlled, ουτε με αγιασμό Στην φωτό, είδα τις δύο πρώτες hairlines, στα 47 & 56-60 Και να πω και πάλι ευχαριστώ, στον Βασίλη Sub50 , για το λουράκι δε θα βουταγα το ρολόι,αλλά δεν είναι δικό μου
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(sent from my samsung smartphone using tapatalk)
Παράθεση από: pugman στις Αύγουστος 19, 2018, 13:12:18 μμ(sent from my samsung smartphone using tapatalk)πολυ καλη επιλογη
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.