0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλοφορετο με υγεια Σπυρο.....
Παράθεση από: DragonAce στις Απρίλιος 04, 2012, 19:17:25 μμΠολυ ομορφο σε πολυ καλη τιμη!!!
Παράθεση από: DragonAce στις Απρίλιος 04, 2012, 19:17:25 μμΝα δείχνει καλές ώρες Σπύρο. Ρολογάρα.
Παράθεση από: DragonAce στις Απρίλιος 04, 2012, 19:25:07 μμναι το καφέ,Αλλού!
ναι το καφέ,
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: eisenberg στις Απρίλιος 04, 2012, 19:43:42 μμΜε pepsi διαθεση....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παράθεση από: ennea στις Απρίλιος 04, 2012, 19:39:16 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αλλού!Παράθεση από: ennea στις Απρίλιος 04, 2012, 19:50:46 μμΩραία φωτό eis!Τίποτα, χρειάζομαι pepsi το δίχως άλλο. +++ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με pepsi διαθεση....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αλλού!
Ωραία φωτό eis!Τίποτα, χρειάζομαι pepsi το δίχως άλλο.
Με το που είδα την φωτό ( τρομερή eis ) έβγαλα τα εργαλεία μου και επέσπευσα την (ούτως ή άλλως) προγραμματισμένη εποχιακή αλλαγή
Παράθεση από: DragonAce στις Απρίλιος 04, 2012, 19:17:25 μμΝα το χαίρεσαι, ωραία επιλογή!
ομορφιες ολα...καλοριζικο Σπυρο.....
Με το που είδα την φωτό ( τρομερή eis ) έβγαλα τα εργαλεία μου και επέσπευσα την (ούτως ή άλλως) προγραμματισμένη εποχιακή αλλαγή (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φωτογραφιαρα Θοδωρη!!!
Το funclub θέλει και τις υπόλοιπες...
εγώ για σήμερα αυτό....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.