0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 04, 2012, 17:10:34 μμΤο B01 " πονάει " και θα μείνει εκτός τουλάχιστον για 3 αγωνιστικές! \γιατι? Γιατί του μ.....α του K_O_S_T_A_S του γλύστρισε απ'τα χέρια χθές το βράδυ και του έπεσε κάτω, με αποτέλεσμα να στραβώσει το μπουτόν στο 2 και να μη ξεβιδώνει!
Το B01 " πονάει " και θα μείνει εκτός τουλάχιστον για 3 αγωνιστικές! \γιατι?
Παράθεση από: K_O_S_T_A_S στις Απρίλιος 04, 2012, 17:18:29 μμΠαράθεση από: george_ στις Απρίλιος 04, 2012, 17:10:34 μμΤο B01 " πονάει " και θα μείνει εκτός τουλάχιστον για 3 αγωνιστικές! \γιατι? Γιατί του μ.....α του K_O_S_T_A_S του γλύστρισε απ'τα χέρια χθές το βράδυ και του έπεσε κάτω, με αποτέλεσμα να στραβώσει το μπουτόν στο 2 και να μη ξεβιδώνει!και τωρα τι?
Με τα Β εισαι λιγο ατυχος,ελπιζω να ειναι μονο το μπουτον!
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 04, 2012, 17:23:09 μμΜε τα Β εισαι λιγο ατυχος,ελπιζω να ειναι μονο το μπουτον! Κι εγώ αυτό ελπίζω Γιώργο. Αλλα έφαγε γερό πέσιμο. Όρθιος ήμουν και έπεσε πάνω στο πάτωμα ( μάρμαρο ). Εύχομαι να απορρόφησε τον κραδασμό η κάσα γιατί αλλιώς.... δε το γλυτώνω το χειρουργείο.
Παράθεση από: K_O_S_T_A_S στις Απρίλιος 04, 2012, 17:25:42 μμΠαράθεση από: george_ στις Απρίλιος 04, 2012, 17:23:09 μμΜε τα Β εισαι λιγο ατυχος,ελπιζω να ειναι μονο το μπουτον! Κι εγώ αυτό ελπίζω Γιώργο. Αλλα έφαγε γερό πέσιμο. Όρθιος ήμουν και έπεσε πάνω στο πάτωμα ( μάρμαρο ). Εύχομαι να απορρόφησε τον κραδασμό η κάσα γιατί αλλιώς.... δε το γλυτώνω το χειρουργείο.με το καλο!το εχεις παει ηδη?
Aουτς! Oχι βρε φιλε....Eυχομαι να την γλυτωσεις οσο ποιο ανωδυνα γινεται κωστα....
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.