0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alexspat στις Ιούλιος 07, 2018, 00:00:00 πμΠαρα πολύ ωραίο! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μολις βρηκα ιντερνετ...
Καλησπέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gmaras στις Ιούλιος 07, 2018, 16:08:23 μμΜολις βρηκα ιντερνετ...Εξαιρετικη φωτο Γιωργη!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: george_ στις Ιούλιος 07, 2018, 16:13:32 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παράθεση από: gerogian στις Ιούλιος 07, 2018, 19:21:02 μμΠαράθεση από: gmaras στις Ιούλιος 07, 2018, 16:08:23 μμΜολις βρηκα ιντερνετ...Εξαιρετικη φωτο Γιωργη!!!Sent from my iPhone using TapatalkΣε ευχαριστω Σπυρο μου!Παράθεση από: gerogian στις Ιούλιος 07, 2018, 19:21:26 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΠανεμορφο Σπυρο! Δεν το εχω ξαναδει... Να φανταστω δεν ειναι φρεσκο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.