0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω μείνει άναυδος ακόμη μία φορά για τον απλούστατο λόγο ότι ποτέ δεν είχα δει το εν λόγω ρολόι να αναδεικνύεται με τέτοιον τρόπο μέσω ενός φωτογραφικού φακού.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: X vintage στις Απρίλιος 02, 2012, 16:02:28 μμΈχω μείνει άναυδος ακόμη μία φορά για τον απλούστατο λόγο ότι ποτέ δεν είχα δει το εν λόγω ρολόι να αναδεικνύεται με τέτοιον τρόπο μέσω ενός φωτογραφικού φακού.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Γιατί, το 'χει και κανάς άλλος χριστιανός για να το δεις;
Εχθές..............(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μπορει μια φορα την εβδομαδα να μου γραφει ''Πέθανε!!!'' στο καντραν,αλλα εγω το αγαπαω....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μπορει μια φορα την εβδομαδα να μου γραφει ''Πέθανε!!!'' στο καντραν,αλλα εγω το αγαπαω....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Χ
eisenberg αυτο ειναι το πρώην ρολόι του Γιάννη η κανω εγω καποιο λάθος ? Οπως και να χει το θέμα .. οτι και να λέμε εγω υποκλίνομαι. Να εισαι καλα και να το χαίρεσαι.
Παράθεση από: bost στις Απρίλιος 03, 2012, 00:58:32 πμΕχθές..............Άλλαξες μανό Αλέξανδρε?
Εχθές..............
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.