0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα, όλη μέρα.Με Tissot Navigator Lemania 1343. Έρως!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: mixalis-poa στις Μάρτιος 31, 2012, 11:27:21 πμΤην καλημέρα μου σε όλους!!Το τελευταίο μου απόκτημα αν και μετά την τρίτη περικοπή του μισθού δεν ξέρω πότε θα έρθει το επόμενο Το καλό είναι ότι παράγγειλα την απλή έκδοση και μου έστειλαν την Limited στα ίδια χρήματα,αν και δεν ξέρω αν είχαν διαφορά στην τιμή αλλά μιας και είναι δύσκολο πλέον να το βρεις δεν με χάλασε καθόλου !!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καταπληκτικό είναι φίλε!Τρομερό ρολόι!Να το χαρείς με υγεία και χαρα!Καλορίζικο και καλές βουτιές! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Την καλημέρα μου σε όλους!!Το τελευταίο μου απόκτημα αν και μετά την τρίτη περικοπή του μισθού δεν ξέρω πότε θα έρθει το επόμενο Το καλό είναι ότι παράγγειλα την απλή έκδοση και μου έστειλαν την Limited στα ίδια χρήματα,αν και δεν ξέρω αν είχαν διαφορά στην τιμή αλλά μιας και είναι δύσκολο πλέον να το βρεις δεν με χάλασε καθόλου !!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα .. στην κόψη του .. μαχαιριού βρίσκεται ο χρονογράφος μου
Καταπληκτικό είναι φίλε!Τρομερό ρολόι!Να το χαρείς με υγεία και χαρα!Καλορίζικο και καλές βουτιές! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Φιλε καλορίζικο...!Οσο για την ερωτηση σου για τη διαφορα στη τιμη δες το παρακατω link...Το ρολοι ειχε την ιδια τιμη με ολα τα Mudman αλλα αυτη τη στιγμη ειναι τρομερα συλλεκτικο και δυσευρετο με αποτελεσμα να απογειωθει η τιμη του..Εισαι πολυ τυχερος φιλε!http://www.ebay.com/itm/CASIO-G-SHOCK-Watches-G-9000TLC-4JR-Team-Land-Cruiser-TOYOTA-New-MUDMAN-/320863699546?pt=Wristwatches&hash=item4ab4f7825a#ht_3624wt_698
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
καλοριζικο το rally dakar mudman φιλε, όπως σου ειπαν και αλλοι εισαι πολυ τυχερος...δεν υπαρχει σχεδον πουθενα αυτο το κομματι.... να το χαρεις... κομματαρες απο ολους παιδια....
Μα δεν ντρέπεσαι καθόλου; Το άρπαξες από το χέρι του μωρού
Αυτό είναι ότι εγώ αποκαλώ "New Old Stock".Κοινώς περίμενε υπομονετικά σε κάποιο συρτάρι για να ανασυρθεί από εσένα Μάγε. Εξαιρετικώς ιδιαίτερο κομμάτι.Χ
Την καλημέρα μου σε όλους!!Το τελευταίο μου απόκτημα αν και μετά την τρίτη περικοπή του μισθού δεν ξέρω πότε θα έρθει το επόμενο Το καλό είναι ότι παράγγειλα την απλή έκδοση και μου έστειλαν την Limited στα ίδια χρήματα,αν και δεν ξέρω αν είχαν διαφορά στην τιμή αλλά μιας και είναι δύσκολο πλέον να το βρεις δεν με χάλασε καθόλου !!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.