0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
που ειναι το G οεο??(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ενα απο αυτά και το ρόλεξ που φέρει την υπογραφή του Α. Ωνάση.ποιο?
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 29, 2012, 17:40:37 μμΕνα απο αυτά και το ρόλεξ που φέρει την υπογραφή του Α. Ωνάση.ποιο?Ενα παλιο..ρόλεξ μωρεεεεε .... τιποτε το ιδιαίτερο .... George πότε θα ερθεις Ελλάδα για να το δεις και νο το πιασεις στα χερια σου ?
Παράθεση από: maxfuels στις Μάρτιος 29, 2012, 17:48:02 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάρτιος 29, 2012, 17:40:37 μμΕνα απο αυτά και το ρόλεξ που φέρει την υπογραφή του Α. Ωνάση.ποιο?Ενα παλιο..ρόλεξ μωρεεεεε .... τιποτε το ιδιαίτερο .... George πότε θα ερθεις Ελλάδα για να το δεις και νο το πιασεις στα χερια σου ?εχεις πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πρασινο-nato-zulu Πέμπτη Τα μαύρα είναι για όταν ο βάτραχος γίνει μαυράκι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Τα ρολεξ μου αρεσουν με μπρασελε
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 29, 2012, 18:18:38 μμΤα ρολεξ μου αρεσουν με μπρασελε Τα ρόλεξ είναι ωραία με τα πάντα-όλα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Για σήμερα αυτό ... TECHNOS automatic ... αρκετά σπάνιο μιας και το Dial του ρολογιού είναι εξ ολοκλήρου απο ... φίλντισι (Λέγοντας φίλντισι οι περισσότεροι άνθρωποι αλλά και πολλοί επαγγελματίες των κοσμημάτων, εννοούν το μαργαριτοφόρο όστρακο ) Συγχωρέστε με που οι φωτογραφίες μου δεν είναι επαγγελματικού επιπέδου.
Ευχαριστω παιδες.... Αντε και στα δικα σας οι χαρμανιασμενοι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: maxfuels στις Μάρτιος 29, 2012, 17:29:22 μμΓια σήμερα αυτό ... TECHNOS automatic ... αρκετά σπάνιο μιας και το Dial του ρολογιού είναι εξ ολοκλήρου απο ... φίλντισι (Λέγοντας φίλντισι οι περισσότεροι άνθρωποι αλλά και πολλοί επαγγελματίες των κοσμημάτων, εννοούν το μαργαριτοφόρο όστρακο ) Συγχωρέστε με που οι φωτογραφίες μου δεν είναι επαγγελματικού επιπέδου.Μαγικό ρολόι! Πρώτη φορά το βλέπω! και λογικά μόνο στον Σίμο θα το ξαναδώ! Να το χαίρεσαι φίλε!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.