Giorgos_I και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: tetos στις Μάρτιος 27, 2018, 17:52:03 μμ Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-Γιώργο _Ι στη θαλασσα ειπαμε οχι στον ηλιο!-Φίλε gkirle φοβερη φωτο -ρολοι!
Παράθεση από: AntonisCh στις Μάρτιος 27, 2018, 14:52:01 μμ-Γιώργο _Ι στη θαλασσα ειπαμε οχι στον ηλιο!Δεν άρχισα ακόμα τα θαλάσσια μπάνια κε Πρόεδρε. Εμείς στα ΚΑΠΗ, αρχίζουμε λίγο αργότερα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και με τον Φλεβάρ' έχει μείνει ........λιιιιιιγο πίσω. Παράθεση από: AntonisCh στις Μάρτιος 27, 2018, 14:52:01 μμ-Φίλε gkirle φοβερη φωτο -ρολοι!Θα έλεγα και φώτα πορείας.
-Γιώργο _Ι στη θαλασσα ειπαμε οχι στον ηλιο!
-Φίλε gkirle φοβερη φωτο -ρολοι!
Παράθεση από: stefen στις Μάρτιος 27, 2018, 16:08:48 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ωραίο!!!!!!
Παράθεση από: stefen στις Μάρτιος 27, 2018, 16:08:48 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Απλό, πρωτότυπο, κλασικό και μοντέρνο ταυτόχρονα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Βγάλε και μια την οθόνη παρακαλώ.
Καλημέρα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.