Ser και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: xRallyArt στις Μάρτιος 19, 2018, 07:43:49 πμΚαλημέρα και καλή εβδομάδα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my SM-A320FL using TapatalkΠολύ ομορφο το U-Boat.Θα μπορούσες να βγάλεις μια πιο καθαρή για να θαυμάσουμε το κρέμ dial?ΦιλικάΣτεργιος
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my SM-A320FL using Tapatalk
Καλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΚαλημεραΣτάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 19, 2018, 09:49:48 πμΚαλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τι θέλει να πει ο ποιητής....?
Καλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Άρτι αφιχθέν :
Παράθεση από: nostradamus στις Μάρτιος 19, 2018, 09:38:47 πμΚαλημέρα και καλή εβδομάδαΝα αυτό που λέγαμε. Παραδοσιακό προϊόν, διαχρονικό, στο κατάλληλο πλάνο.
Καλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.