0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Greg στις Μάρτιος 10, 2018, 17:13:46 μμΠαράθεση από: κομάντο στις Μάρτιος 10, 2018, 11:21:07 πμΚαλημέρα και καλό σαβ/κο σε όλους από Τσακάλωφ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια εμενα,απο τα ομορφοτερα ROLEX!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ευχαριστώ πολύ Γρηγόρη...
Παράθεση από: κομάντο στις Μάρτιος 10, 2018, 11:21:07 πμΚαλημέρα και καλό σαβ/κο σε όλους από Τσακάλωφ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια εμενα,απο τα ομορφοτερα ROLEX!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα και καλό σαβ/κο σε όλους από Τσακάλωφ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: merlon στις Μάρτιος 10, 2018, 20:12:59 μμΓιωργο αυτη η φωτο ειναι απο το LG 6Ναι Άγγελε. Κάνε δεξί κλικ - view image από Η/Υ. Φαίνεται το ωραίο μοτίβο στο dial
Γιωργο αυτη η φωτο ειναι απο το LG 6
Παράθεση από: κομάντο στις Μάρτιος 10, 2018, 22:12:39 μμΠαράθεση από: Greg στις Μάρτιος 10, 2018, 17:13:46 μμΠαράθεση από: κομάντο στις Μάρτιος 10, 2018, 11:21:07 πμΚαλημέρα και καλό σαβ/κο σε όλους από Τσακάλωφ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια εμενα,απο τα ομορφοτερα ROLEX!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ευχαριστώ πολύ Γρηγόρη...Για εμένα ΤΟ ομορφότερο μαζί με τη χιονάτη! Να 'σαι καλά να το χαίρεσαι!
Έκανα το ζουμ. Πανέμορφο, Γιωργο!!!
Ωραία Ρολόγια παιδιά. Καλό Σ-Κ και από εμένα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλησπέρα!
Νέα άφιξη, ένα seiko που μου αρέσει για την συλλογή. Ήρθε μέσα στην βδομάδα αλλά περίμενα μέχρι την Κυριακή να το ανοίξω. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ομορφιές. Seiko είναι αυτό το μπρασελέ;
Ναι!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Θα σε γελάσω, πάνε και 5 χρόνια που το έχω αγοράσει. Νομίζω αυτό είναι. Τότε δεν υπήρχε η έλλειψη στο μπρασελέ του alpinist και τα πήρα πακέτο. Σε κάθε περίπτωση ταιριάζει μια χαρά.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.