KostisP και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: watchman στις Μάρτιος 02, 2018, 15:48:44 μμΠαράθεση από: larry23 στις Μάρτιος 02, 2018, 13:55:04 μμΚάτι πολύ ιδιαίτερο για σήμερα, ο συγκεκριμένος "μονόχειρας" έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για μεγάλο κατασκευαστή στο χώρο της τυπογραφίας από τη "μαμά" Meistersinger και βασίζεται πάνω στο μοντέλο Circularis. Σίγουρα όχι για κάθε μέρα.Πολύ ωραίο και δεν καταλαβαίνω το όχι για κάθε μέρα..; είναι πολύ όμορφο και ιδιαίτερο,να το χαίρεσαι!Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ πολύ! Εγραψα "όχι για κάθε μέρα" γιατί η ακριβής ανάγνωση της ώρας θέλει κάποια εξοικείωση.. Σίγουρα όμως κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτή η μορφή της ένδειξης ώρας είναι πιο εύκολη "άπαξ" και το μάθεις
Παράθεση από: larry23 στις Μάρτιος 02, 2018, 13:55:04 μμΚάτι πολύ ιδιαίτερο για σήμερα, ο συγκεκριμένος "μονόχειρας" έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για μεγάλο κατασκευαστή στο χώρο της τυπογραφίας από τη "μαμά" Meistersinger και βασίζεται πάνω στο μοντέλο Circularis. Σίγουρα όχι για κάθε μέρα.Πολύ ωραίο και δεν καταλαβαίνω το όχι για κάθε μέρα..; είναι πολύ όμορφο και ιδιαίτερο,να το χαίρεσαι!Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάτι πολύ ιδιαίτερο για σήμερα, ο συγκεκριμένος "μονόχειρας" έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για μεγάλο κατασκευαστή στο χώρο της τυπογραφίας από τη "μαμά" Meistersinger και βασίζεται πάνω στο μοντέλο Circularis. Σίγουρα όχι για κάθε μέρα.
Καλημέρα σε όλους!Γιωργη,Κοσμα,σας ευχαριστώ πολύ!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Κάτι πολύ ιδιαίτερο για σήμερα, ο συγκεκριμένος "μονόχειρας" έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για μεγάλο κατασκευαστή στο χώρο της τυπογραφίας από τη "μαμά" Meistersinger και βασίζεται πάνω στο μοντέλο Circularis. Σίγουρα όχι για κάθε μέρα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Μάρτιος 02, 2018, 11:12:54 πμΚαλημέρα σε όλους!Γιωργη,Κοσμα,σας ευχαριστώ πολύ!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΠολύ ωραίο!Καλορίζικο Γρηγόρη,να το χαρείς με υγεία. Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: stavros14 στις Μάρτιος 02, 2018, 16:55:53 μμΠολύ ωραίο!Καλορίζικο Γρηγόρη,να το χαρείς με υγεία. Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε'γειές και νά σου δείχνει πάντα ωραίες ώρες ο δύτης!πολύ όμορφη επιλογή!!Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ ωραίο!Καλορίζικο Γρηγόρη,να το χαρείς με υγεία. Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
φίλε μου καλοφόρετο το καρχαριάκη σου .... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ...... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ΚαλημέραΚαλοφόρετα τα καινούργια σας Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγειες Γρηγορη.Πολυ καλο
Πανεμορφο Γρηγορη! Με γεια σου! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλορίζικο
Πολύ ωραίο,καλορίζικο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.