0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Greg στις Ιανουάριος 11, 2018, 10:07:13 πμSeiko day!Sent from my iPhone using Tapatalkevery day .... a seiko day .... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)να το χαιρεσαι φίλε .... ρολογαρα ....!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Seiko day!Sent from my iPhone using Tapatalk
Seiko day
Καλημερες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σπύρο καλημέρα .... αυτές ειναι απολαύσεις τις ζωής .... να είσαι πάντα καλά να τις απολαμβάνεις .... και να χαιρεσαι τις ρολογαρες σου ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
καλημερα ....
Παράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 11, 2018, 11:43:41 πμΣπύρο καλημέρα .... αυτές ειναι απολαύσεις τις ζωής .... να είσαι πάντα καλά να τις απολαμβάνεις .... και να χαιρεσαι τις ρολογαρες σου ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Να είσαι και σύ καλά Δημήτρη να χαίρεσαι τις ρολογάρες σου και να βγάζεις αυτές τις "καλούτσικες φώτο που τυχαίνει να βγάλεις καμιά φορά" για να τις απολαμβάνουμε και εμείς (και να νευριάζω που εγώ δεν μπορώ να βγάλω καλή φωτογραφία ούτε τούβλο)!
Παράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 11, 2018, 11:44:30 πμκαλημερα .... Παράθεση από: spirosg75 στις Ιανουάριος 11, 2018, 16:50:56 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 11, 2018, 11:43:41 πμΣπύρο καλημέρα .... αυτές ειναι απολαύσεις τις ζωής .... να είσαι πάντα καλά να τις απολαμβάνεις .... και να χαιρεσαι τις ρολογαρες σου ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Να είσαι και σύ καλά Δημήτρη να χαίρεσαι τις ρολογάρες σου και να βγάζεις αυτές τις "καλούτσικες φώτο που τυχαίνει να βγάλεις καμιά φορά" για να τις απολαμβάνουμε και εμείς (και να νευριάζω που εγώ δεν μπορώ να βγάλω καλή φωτογραφία ούτε τούβλο)! Αυτο ακριβως! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)...ευτυχως εχω χελωνα!
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιανουάριος 11, 2018, 09:37:41 πμΚαλημερες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)...και ωραιο λουρακι!
Καλημερες!
Το πιο ωραιο πρασινο dial που εχω δει!
Παράθεση από: Andreas_el στις Ιανουάριος 11, 2018, 11:33:16 πμSeiko dayΟμορφο Ανδρεα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.