0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gerogian στις Ιανουάριος 06, 2018, 22:03:34 μμΤο ξέρεις οτι δεν είμαι λάτρης...Αυτό όμως ξεχωρίζει..! Άψογο σετάρισμα λουράκι με ρούχο...Γειά σου Σπύρο με τα ωραία σου!!!(sent from my samsung smartphone using tapatalk)
Ωραιο ρολοι Γιωργη! Ωραια φωτο!
καλή μας Κυριακή ....και χρόνια πολλά στους Γιάννηδες ....
Παράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 07, 2018, 13:08:11 μμκαλή μας Κυριακή ....και χρόνια πολλά στους Γιάννηδες .... Ρεσιταλ φωτογραφιας δινεις με το αγαπημενο μου και το πιο ομορφο ρολοι κατα τη γνωμη μου...!!
Παράθεση από: gmaras στις Ιανουάριος 07, 2018, 13:32:59 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 07, 2018, 13:08:11 μμκαλή μας Κυριακή ....και χρόνια πολλά στους Γιάννηδες .... Ρεσιταλ φωτογραφιας δινεις με το αγαπημενο μου και το πιο ομορφο ρολοι κατα τη γνωμη μου...!!Γιωργο κανε προταση στον καπετανιο.Αυτος αλλου εχει το μυαλο του (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.