0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: harolagoha στις Δεκέμβριος 22, 2017, 13:26:18 μμΓιώργο πες μου ότι θα πας σπίτι να το βάλεις!! Αλλά ξέχασα, τα χεις όλα στο ιατρείο καβατζα!!!! Μια χαρά είσαι με το πεις, πού να τρέχεις!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Γιώργο πες μου ότι θα πας σπίτι να το βάλεις!! Αλλά ξέχασα, τα χεις όλα στο ιατρείο καβατζα!!!! Μια χαρά είσαι με το πεις, πού να τρέχεις!!!!
Παράθεση από: xrhstosaa στις Δεκέμβριος 21, 2017, 21:00:31 μμΛουρο-ρόλογο! Άψογο!
Βροχερες Καλημερες μέσα στην εορταστική κίνηση. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
καλησπέρα σας ....
Παράθεση από: xRallyArt στις Δεκέμβριος 22, 2017, 13:53:12 μμΒροχερες Καλημερες μέσα στην εορταστική κίνηση. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Υπέροχη φωτό και ρολόι Think Different
Καλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: diomidis στις Δεκέμβριος 22, 2017, 19:15:20 μμΚαλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕχω μείνει από λόγια!!!!!ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!
Παράθεση από: xRallyArt στις Δεκέμβριος 22, 2017, 19:22:02 μμΠαράθεση από: diomidis στις Δεκέμβριος 22, 2017, 19:15:20 μμΚαλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕχω μείνει από λόγια!!!!!ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!Think Different
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.