0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tetos στις Δεκέμβριος 12, 2017, 11:22:41 πμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡολογαρα!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
...
Παράθεση από: gmaras στις Δεκέμβριος 12, 2017, 12:02:59 μμ...Πανέμορφο!
To υγειονομικό σώμα σημερα εχει βγαλει τα βαρια πυροβόλα...Να τα χαιρεστε κι ευχαριστουμε που μοιραζεστε τις φωτο μαζι σας.
Παράθεση από: AntonisCh στις Δεκέμβριος 12, 2017, 13:49:08 μμTo υγειονομικό σώμα σημερα εχει βγαλει τα βαρια πυροβόλα...Να τα χαιρεστε κι ευχαριστουμε που μοιραζεστε τις φωτο μαζι σας....και το πυροβολικό τις ........γάζες Στάλθηκε από: AntonisCh ! Το λουρακι ειναι δικής μου εμπνεύσεως. Το ρολοι ερχεται με resin straps
Παράθεση από: Giorgos_I στις Δεκέμβριος 12, 2017, 15:15:42 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Δεκέμβριος 12, 2017, 13:49:08 μμTo υγειονομικό σώμα σημερα εχει βγαλει τα βαρια πυροβόλα...Να τα χαιρεστε κι ευχαριστουμε που μοιραζεστε τις φωτο μαζι σας....και το πυροβολικό τις ........γάζες Στάλθηκε από: AntonisCh ! Το λουρακι ειναι δικής μου εμπνεύσεως. Το ρολοι ερχεται με resin straps Ειναι canvas Γιώργο, από την εποχή που εκπαιδευα εκπαιδευτές των NAVY SEALS....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.