0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ολα καλα,αλλα θες λιγη απο τη γκλαμουρια των ακριβων μοντελων,αλλιως δε θα αγοραζες τα αντιγραφα
Το ρολοι που πηρες,ειναι χρονογραφος ?Ποια μηχανη ,φοραει?
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 24, 2017, 15:25:01 μμΟλα καλα,αλλα θες λιγη απο τη γκλαμουρια των ακριβων μοντελων,αλλιως δε θα αγοραζες τα αντιγραφαΚαθόλου φίλε george.δεν ζηλεύω τη γκλαμουρια.αλλα μου αρέσουν τα σχέδια τους πολύ.εχω και citizen nighthawk..τι θα πει? Ζηλεψα τη γκλαμουρια της. Citizen? Μη κρίνουμε ποτέ τις αγορές των άλλων..ο καθένας με ότι περνάει καλα
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 24, 2017, 15:27:21 μμΤο ρολοι που πηρες,ειναι χρονογραφος ?Ποια μηχανη ,φοραει?Δυστυχώς το παλιό μοντέλο ήταν χρονογράφος..φορούσε μηχανή της miyota..τα τελευταία χρόνια άλλαξε η invicta και χρησιμοποιεί γιαπωνέζικο μηχανισμό αλλά όχι χρονογράφο..εκεί τη πατησα..το είχα ξεχάσει αυτό...αλλά δεν πειραζει
Καλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημερααα!!!Βεβαιως και ειναι Αντωνη!
upload pic
Παράθεση από: diomidis στις Νοέμβριος 24, 2017, 12:42:36 μμΚαλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φωτό από το internet είναι ? Να πούμε καλορίζικο ?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.