0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σημερα μου ΚΛΕΨΑΝΕ :-( :-(
Παράθεση από: oikonikos στις Νοέμβριος 21, 2017, 12:20:40 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 21, 2017, 12:04:29 μμΈλα ρε συ! Πολύ στεναχωριέμαι μ αυτά...Ζωη σε μας !!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι υπηρχε εκει?
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 21, 2017, 12:04:29 μμΈλα ρε συ! Πολύ στεναχωριέμαι μ αυτά...Ζωη σε μας !!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έλα ρε συ! Πολύ στεναχωριέμαι μ αυτά...
Διαρρηξη οχηματος ή σου το απεσπασαν απ τον καρπο; Κριμα παντως, εσυ να σαι καλα μονο και ρολογια βρισκεις..
Καλημέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think different
Καλημερα απο Χιο....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ, που διαβάζω αυτό το thread από εδώ που είμαι μιλάς με γρίφους γέροντα....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Να και μια γευση απ την θεα του γραφειο μου...!! Voila πλατεια αριστοτελους...
Παράθεση από: Andreas_el στις Νοέμβριος 21, 2017, 08:32:06 πμΚαλημέραAmazing beautiful......(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.