0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή εβδομάδαThink different(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 20, 2017, 13:30:15 μμΚαλή εβδομάδαThink different(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Γιώργο πανεμορφη φωτο! (οπως πάντα!)Δωσε αν θελεις info για το λουρακι του!
Αντώνη δεν φοράω συχνά dressy ρολόγια οπότε σε αυτή την κατηγορία ήθελα τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας κατασκευής και ευκολίας χρήσης/αξιοπιστίας. Νομίζω τον βρήκα.
Παράθεση από: georgefl74 στις Νοέμβριος 20, 2017, 10:43:21 πμΑντώνη δεν φοράω συχνά dressy ρολόγια οπότε σε αυτή την κατηγορία ήθελα τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας κατασκευής και ευκολίας χρήσης/αξιοπιστίας. Νομίζω τον βρήκα.....για τους επόμενους ........χμμμμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)., να βάλω 2 μήνες ?
Αυτα που λένε για μια εταιρεία οτι τα ρολογια της ειναι για τις θυρίδες ειναι κακοήθειες ..... Μην τα ακούς !!!!!
Χαχα όχι έχω κατασταλάξει σε μια τελική πεντάδα.................
Καλή εβδομάδα σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 20, 2017, 12:18:48 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 20, 2017, 10:01:12 πμΠαράθεση από: merlon στις Νοέμβριος 20, 2017, 09:41:16 πμΚαλημερα παιδια σε ολους !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρες Γιατρε! Το φοράς τελικα!Να το χαιρεσαι! Πανεμορφο!Γιατι να μην το φοράει ...;;;; Ρολόι ειναι ..!!!!Τα ρολογια ειναι για να τα φοράμε .... Αυτα που λένε για μια εταιρεία οτι τα ρολογια της ειναι για τις θυρίδες ειναι κακοήθειες ..... Μην τα ακούς !!!!! Καπετανιε μου σε παω !!!!Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 20, 2017, 10:01:12 πμΠαράθεση από: merlon στις Νοέμβριος 20, 2017, 09:41:16 πμΚαλημερα παιδια σε ολους !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρες Γιατρε! Το φοράς τελικα!Να το χαιρεσαι! Πανεμορφο!Γιατι να μην το φοράει ...;;;; Ρολόι ειναι ..!!!!Τα ρολογια ειναι για να τα φοράμε .... Αυτα που λένε για μια εταιρεία οτι τα ρολογια της ειναι για τις θυρίδες ειναι κακοήθειες ..... Μην τα ακούς !!!!!
Παράθεση από: merlon στις Νοέμβριος 20, 2017, 09:41:16 πμΚαλημερα παιδια σε ολους !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρες Γιατρε! Το φοράς τελικα!Να το χαιρεσαι! Πανεμορφο!
Καλημερα παιδια σε ολους !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχα όχι έχω κατασταλάξει σε μια τελική πεντάδα με αυτό μέσα. Περιμένω και το πορτοκαλί dial, ίσως κάτσει και το πράσινο και μετά μόνο πωλήσεις το 2018. Οι στόχοι μου επιτεύχθηκαν.
καλησπέρα σας ...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.