0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετα απο μια αιφνιδια μεν αλλα ευχαριστη δε επισκεψη του φιλου μου georgefl74 απ το γραφειο μου, ειχα την τυχη να δω και απο κοντα το νεο του διαμαντακι!!
Καλή εβδομάδα σε όλους. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 20, 2017, 10:06:29 πμΜετα απο μια αιφνιδια μεν αλλα ευχαριστη δε επισκεψη του φιλου μου georgefl74 απ το γραφειο μου, ειχα την τυχη να δω και απο κοντα το νεο του διαμαντακι!!Παρολες τις προσπαθειες δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ανεβαινε η φωτο μου....Παμε αλλη μια..
Παράθεση από: merlon στις Νοέμβριος 20, 2017, 09:41:16 πμΚαλημερα παιδια σε ολους !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρες Γιατρε! Το φοράς τελικα!Να το χαιρεσαι! Πανεμορφο!
Καλημερα παιδια σε ολους !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλή εβδομάδα σε όλους!Sent from my iPhone using Tapatalk
Αντωνη σ´ευχαριστω αλλα προς το παρον εχουμε αλλη ροτα!
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 20, 2017, 10:01:12 πμΠαράθεση από: merlon στις Νοέμβριος 20, 2017, 09:41:16 πμΚαλημερα παιδια σε ολους !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρες Γιατρε! Το φοράς τελικα!Να το χαιρεσαι! Πανεμορφο!Γιατι να μην το φοράει ...;;;; Ρολόι ειναι ..!!!!Τα ρολογια ειναι για να τα φοράμε .... Αυτα που λένε για μια εταιρεία οτι τα ρολογια της ειναι για τις θυρίδες ειναι κακοήθειες ..... Μην τα ακούς !!!!!
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 19, 2017, 13:25:16 μμΚαλή Κυριακή σε ολους(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think differentΩραιοςΣτάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλή Κυριακή σε ολους(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think different
Καλή εβδομάδα σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.