0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή Παρασκευή σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Καπτεν εισαι τιτάνας!! Καλο και ησυχο ΠΣΚ!!!
Καλό ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο !
Καλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think different
Fifty shades of blue... Καλημερα!
καλημέρα και καλό ΠΣΚ ... εγώ φόρεσα λίγο red επάνω μου για σήμερα ....
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 16, 2017, 09:18:09 πμΚαλημέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think differentΠαράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 17, 2017, 09:20:42 πμΚαλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think different(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πάρτο! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think different
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 17, 2017, 09:20:42 πμΚαλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think differentCocktail party??? Ωραιο και παλι!
Παράθεση από: gmaras στις Νοέμβριος 17, 2017, 10:05:43 πμFifty shades of blue... Καλημερα! Παράθεση από: gmaras στις Νοέμβριος 17, 2017, 10:07:27 πμΜια χθεσινη, οχι και πολυ καθαρη...Αλλα εχει κατι!Και του μπλε και του γκρι και χαίρεται να τις βλέπει κανείς! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τα'χουμε ξαναπεί, είσαι μορφή Γιώργαρε! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μια χθεσινη, οχι και πολυ καθαρη...Αλλα εχει κατι!
Παράθεση από: gmaras στις Νοέμβριος 17, 2017, 10:05:43 πμFifty shades of blue... Καλημερα! Εισαι Star , και .....φαίνεται
Παράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 17, 2017, 10:39:28 πμκαλημέρα και καλό ΠΣΚ ... εγώ φόρεσα λίγο red επάνω μου για σήμερα .... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 17, 2017, 11:00:26 πμΚαλή Παρασκευή σε όλους!Sent from my iPhone using TapatalkTώρα μάλιστα..Τέλειος, Γκρεγκ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 17, 2017, 10:45:02 πμΚαπτεν εισαι τιτάνας!! Καλο και ησυχο ΠΣΚ!!!+1 (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλή Παρασκευή σε όλους!Sent from my iPhone using Tapatalk
..Μαθαινουμε απο τους .... και τους μεγαλυτερους
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.