macosoul και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραία ρολόγια και σήμερα κύριοι,καλησπέρα και από μένα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλη βδομάδα ...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σήμερα, water repellent.(stupid comment repellent, πάντα!).(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Andreas_el στις Νοέμβριος 13, 2017, 08:10:43 πμΚαλή εβδομάδαΚαλή εβδομάδα! Οι μπλε δείκτες τα σπάνε!
Καλή εβδομάδα
Παράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 13, 2017, 17:15:12 μμΕλα τωρα, μην βλεπω να πεφτεις...Καταρχας ειναι διαφορετικα ρολογια, το tag παραμενει ρολογαρα.. Χαρη και αυτη τη στιγμη να ξαναεπαιρνα ρολοι μεχρι 2Κ, παλι το ταγκ θα ητανε... Πιστεψε με δεν πεφτω καθολου! Απλα ισως λογω ανασφαλειας και ελλειπης γνωσης, ειχα τις καποιες αμφιβολιες μου! Με τη διαφορα τωρα ισως να αντιλαμβανομαι πιο καθαρα γιατι επιμενατε οι περισσοτεροι να ανεβω στο μπατζετ και να δω ΒΒ η Β! Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 13, 2017, 17:50:14 μμΠαράθεση από: gmaras στις Νοέμβριος 13, 2017, 17:11:50 μμ Χαρη με τοσα θετικα που ακουσα για το seiko, αρχησα να αμφιβαλλω για το tag... Διαφορετικα ρολογια φίλε! Καρποανανεωση που τη χρειαζεσαι!!!Συμφωνω και επαυξανω φιλε μου! Παράθεση από: Vagelis? στις Νοέμβριος 13, 2017, 17:58:19 μμΠαράθεση από: gmaras στις Νοέμβριος 13, 2017, 17:11:50 μμΧαρη με τοσα θετικα που ακουσα για το seiko, αρχησα να αμφιβαλλω για το tag... Ποιο tag!!! Μου θέλουνε και οι Ελβετοί γελαδάρηδες να φτιάξουνε ρολόγια! Seikara λέμε ρε! Βαγγελη εχω αντιληφθει το μεγαλειο της seiko αλλα παραλληλα γνωριζα ανεκαθεν για το μεγαλειο των ελβετων... Παράθεση από: georgehh στις Νοέμβριος 13, 2017, 18:03:40 μμΠαράθεση από: Vagelis? στις Νοέμβριος 13, 2017, 17:58:19 μμΠαράθεση από: gmaras στις Νοέμβριος 13, 2017, 17:11:50 μμΧαρη με τοσα θετικα που ακουσα για το seiko, αρχησα να αμφιβαλλω για το tag... Ποιο tag!!! Μου θέλουνε και οι Ελβετοί γελαδάρηδες να φτιάξουνε ρολόγια! Seikara λέμε ρε! Seikakias ειμαι κι εγω,τα tag είναι πανέμορφα ρολόγια και ποιοτικά,απλα πληρώνεις αρκετά το brand και τη διαφήμιση,η seiko είναι περισσότερο vfm μάρκα και όλα στο ρολόι είναι seiko.Γιωργη δε διαφωνω σε τιποτα απο οσα λες... Απλα θα προσθεσω οτι σε αυτη την κατηγορια (λεφτα δλδ), ολες οι ελβετικες ειναι πανω κατω το ιδιο. Βαλε Tαγκ, Oρις, Φορτις κ.α. Αν θελεις απλα πας λιγο παρακατω... Longines, Hamilton κ.α. Η πιο ψηλα Τudor, Βreitling, Οmega κ.α.Που και παλι στην τελικη... Δεν ειναι τιποτα απολυτο! Εκτος απο τη seiko!
Ελα τωρα, μην βλεπω να πεφτεις...Καταρχας ειναι διαφορετικα ρολογια, το tag παραμενει ρολογαρα..
Παράθεση από: gmaras στις Νοέμβριος 13, 2017, 17:11:50 μμ Χαρη με τοσα θετικα που ακουσα για το seiko, αρχησα να αμφιβαλλω για το tag... Διαφορετικα ρολογια φίλε! Καρποανανεωση που τη χρειαζεσαι!!!
Χαρη με τοσα θετικα που ακουσα για το seiko, αρχησα να αμφιβαλλω για το tag...
Παράθεση από: gmaras στις Νοέμβριος 13, 2017, 17:11:50 μμΧαρη με τοσα θετικα που ακουσα για το seiko, αρχησα να αμφιβαλλω για το tag... Ποιο tag!!! Μου θέλουνε και οι Ελβετοί γελαδάρηδες να φτιάξουνε ρολόγια! Seikara λέμε ρε!
Παράθεση από: Vagelis? στις Νοέμβριος 13, 2017, 17:58:19 μμΠαράθεση από: gmaras στις Νοέμβριος 13, 2017, 17:11:50 μμΧαρη με τοσα θετικα που ακουσα για το seiko, αρχησα να αμφιβαλλω για το tag... Ποιο tag!!! Μου θέλουνε και οι Ελβετοί γελαδάρηδες να φτιάξουνε ρολόγια! Seikara λέμε ρε! Seikakias ειμαι κι εγω,τα tag είναι πανέμορφα ρολόγια και ποιοτικά,απλα πληρώνεις αρκετά το brand και τη διαφήμιση,η seiko είναι περισσότερο vfm μάρκα και όλα στο ρολόι είναι seiko.
Αυτο το πανεμορφο λευκο,μου εχει ξεφυγει!
Παράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 13, 2017, 15:19:29 μμκαλη βδομάδα ...Δινει χρωμα σε ολη την φωτο! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 13, 2017, 23:41:15 μμΑυτο το πανεμορφο λευκο,μου εχει ξεφυγει! ναι, αλλά παίρνεις "χρωματιστά".. (να ξέρεις, μου λείπεις φίλε.. ).
φίλε μου ετσι είναι .....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) θέλει χρώμα η ζωή μας .... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.