0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γρηγορη φωτογραφιαρα και ρολογαρα
Παράθεση από: arvac στις Νοέμβριος 10, 2017, 13:39:15 μμΠαράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 10, 2017, 09:55:48 πμΚαλημέρα σε όλους!Sent from my iPhone using TapatalkΓρηγόρη, όμορφο το BB, δε λέω, αλλά στο χέρι σου φαίνεται μεγαλείο, ρε φίλε. Εσένα και τον Σπύρο πρέπει να σας πληρώνουν οι εταιρείες για να φοράτε τα ρολόγια τους.Wrist Supermodels!+1Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 10, 2017, 09:55:48 πμΚαλημέρα σε όλους!Sent from my iPhone using TapatalkΓρηγόρη, όμορφο το BB, δε λέω, αλλά στο χέρι σου φαίνεται μεγαλείο, ρε φίλε. Εσένα και τον Σπύρο πρέπει να σας πληρώνουν οι εταιρείες για να φοράτε τα ρολόγια τους.Wrist Supermodels!
Καλημέρα σε όλους!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gerogian στις Νοέμβριος 10, 2017, 09:47:39 πμBuongiorno!!Sent from my iPhone using TapatalkΠαράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 10, 2017, 09:55:48 πμΚαλημέρα σε όλους!Sent from my iPhone using TapatalkΠαράθεση από: Svl στις Νοέμβριος 10, 2017, 15:19:09 μμΑ ρε Κοσμά, Χρυσόστομο έπρεπε να σε λένε με τον καλό λόγο που έχεις πάντα.Όπως και τον καλό μας φίλο, τον Γκρεγκ, με τις πραγματικά κορυφαίες φωτό του.Ένα και ένα κύριοι,μας φτιάξατε την διάθεση;-)Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Buongiorno!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Α ρε Κοσμά, Χρυσόστομο έπρεπε να σε λένε με τον καλό λόγο που έχεις πάντα.Όπως και τον καλό μας φίλο, τον Γκρεγκ, με τις πραγματικά κορυφαίες φωτό του.
.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N9500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πού τα βρίσκειες αυτά τα πανέμορφα ρωσιδάκια... Πολύ όμορφο!!!
Παράθεση από: Svl στις Νοέμβριος 09, 2017, 20:12:37 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Γιώργη, να είσαι καλά.Ρολογότσαρκα, Δημήτρη.Ναι Σπύρο αυτο ακριβώς ειναι το burgundy Black Bay ....μια φωτο χίλιες λέξεις ..... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Γιώργη, να είσαι καλά.Ρολογότσαρκα, Δημήτρη.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ΠΟΛΥ ξεχωριστή φωτογραφία!Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από σένα, Κοσμά.(θα την χαζεύω ώρες.. ).
Σουπερ Κοσμα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Τυχαία, Σπύρο. Διάλεξα την πιο καθαρή που τράβηξε αυτό το παλιοκινητό.
Παράθεση από: arvac στις Νοέμβριος 11, 2017, 00:19:10 πμΤυχαία, Σπύρο. Διάλεξα την πιο καθαρή που τράβηξε αυτό το παλιοκινητό.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Με κούφανες. Αν πω ότι δεν με κούφανες, θα είναι ψέμματα.Στην περίπτωση αυτή βέβαια η φωτογραφία είναι ακόμα περισσότερο "άντε γειά"!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.