0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποια στιγμή γυρνάς και βλέπεις και τον αδελφικό σου φίλο να μην είναι πια εδώ.
Σε ευχαριστώ για τα συλλυπητήρια.Σε συλλυπούμαι και εγώ γιατί είσαι προβληματικός (εκτός πολλών άλλων δεν ξέρεις και να το γράφεις σωστά).Ως προς τις φωτό, η άποψή σου κάθε άλλο παρά σωστή είναι, ασφαλώς όμως δεν θα το συζητήσω κιόλας μαζί σου.
Γύρω στα 50 η ζωή σε κάνει να αισθάνεσαι σα να συμμετέχεις σε κάποια απόβαση στην ακτή Omaha.Ακούς γύρω να πέφτουν κορμιά.Κάποια στιγμή γυρνάς και βλέπεις και τον αδελφικό σου φίλο να μην είναι πια εδώ.Βαριά μέρα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Τιμί μου που μαι θεοροις πρωβλιμματοικώ...Για την ιστορία:"Όταν μια λέξη τελειώνει σε φωνήεν και η επόμενη λέξη αρχίζει από φωνήεν, η πρώτη λέξη χάνει το τελικό της φωνήεν και στη θέση του μπαίνει απόστροφος. Τότε λέμε ότι έχουμε έκθλιψη."πχ: για αυτό --> γι' αυτό
Aρκετα.
Παράθεση από: xrhstosaa στις Νοέμβριος 06, 2017, 20:05:54 μμ Aρκετα.Το "Αρκετά" να ειπωθεί σε όσους προβαίνουν σε χαρακτηρισμούς : " γιατί είσαι προβληματικός (εκτός πολλών άλλων δεν ξέρεις και να το γράφεις σωστά)."Ευχαριστώ πολύ και καλή σας νύχτα.
Καλή εβδομάδα να έχουμε
Καλημέρα και καλή εβδομάδα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think different
Παράθεση από: Andreas_el στις Νοέμβριος 06, 2017, 07:30:26 πμ Καλή εβδομάδα να έχουμεΌμορφο Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 06, 2017, 09:22:25 πμΚαλή εβδομάδα σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΓρηγόρη τι ρολογάρα είναι αυτή!!!!!! Πανέμορφο φίλε!!!!
Καλή εβδομάδα σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.