zikos και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 02, 2017, 09:01:26 πμΚαλημέρα σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΤρελή φωτογένεια το ρολόι!!!
Καλημέρα σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 04, 2017, 19:48:03 μμΒρηκα γυναικαρα ροκ'ν'ρολ φαση που παιζει μπασο σε μουσικη μπαντα να φοραει την χελωνα 775 με jubilee two tone και να το μοστραρει σε κλειστη ομαδα του fb (seiko passion)... Ο γιατρος georgefl74 σιγουρα ξερει τι εννοω....Εσυ θα την αγαπησεις για τα χαιμαλικια!! Η Selina είναι admin και όχι πολλά - πολλά γιατί σε πέταξε έξω χτες Σε τέτοια γκρουπ καταλαβαίνεις το βάθος αποδοχής μίας μάρκας. Σε 6 μήνες 10000+ μέλη, εκατοντάδες χιλιάδες Seiko...Νομίζω ότι σου είπα να το πάρεις. Τώρα αν δεν με ακούς τι να σε κάνω εεε? Παράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 04, 2017, 20:11:04 μμΟσον αφορα την δημοσκοπηση περι αποδοχης του jubilee, την εκανα στην δουλεια μου που χω γυναικαρες με μισο κεφαλι πανω απο μενα και εκφραστηκαν χωρις κανενα απολυτως φοβο λογω υπηρεσιακης εξαρτησης (ετσι θελω να πιστευω ) ...Προσέξτε τώρα, πίνω καφέ με αυτόν τον ανεκδίηγητο τύπο και ποτέ δεν έρχεται με ανάλογη παρέα
Βρηκα γυναικαρα ροκ'ν'ρολ φαση που παιζει μπασο σε μουσικη μπαντα να φοραει την χελωνα 775 με jubilee two tone και να το μοστραρει σε κλειστη ομαδα του fb (seiko passion)... Ο γιατρος georgefl74 σιγουρα ξερει τι εννοω....Εσυ θα την αγαπησεις για τα χαιμαλικια!!
Οσον αφορα την δημοσκοπηση περι αποδοχης του jubilee, την εκανα στην δουλεια μου που χω γυναικαρες με μισο κεφαλι πανω απο μενα και εκφραστηκαν χωρις κανενα απολυτως φοβο λογω υπηρεσιακης εξαρτησης (ετσι θελω να πιστευω ) ...
Παράθεση από: Svl στις Νοέμβριος 04, 2017, 20:18:53 μμδηλαδή, αυτές τις ψηλές, δεν τις έφθανες να τις φωτογραφίσεις;πάλι δεν κατάλαβα..δεν πειράζει, ανέβαζε και κοντές. Θα ανεβαδω την πιεση πολλων εδω μεσα και δεν κανει....
δηλαδή, αυτές τις ψηλές, δεν τις έφθανες να τις φωτογραφίσεις;πάλι δεν κατάλαβα..δεν πειράζει, ανέβαζε και κοντές.
Να του γνωρισω καμια, αυτο καταλαβα...Ο γιατρος δεν εχει αναγκη, χτυπαει τα δυο μετρα...
Καλή Κυριακή σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: georgefl74 στις Νοέμβριος 04, 2017, 21:12:26 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 04, 2017, 19:48:03 μμΒρηκα γυναικαρα ροκ'ν'ρολ φαση που παιζει μπασο σε μουσικη μπαντα να φοραει την χελωνα 775 με jubilee two tone και να το μοστραρει σε κλειστη ομαδα του fb (seiko passion)... Ο γιατρος georgefl74 σιγουρα ξερει τι εννοω....Εσυ θα την αγαπησεις για τα χαιμαλικια!! Η Selina είναι admin και όχι πολλά - πολλά γιατί σε πέταξε έξω χτες Σε τέτοια γκρουπ καταλαβαίνεις το βάθος αποδοχής μίας μάρκας. Σε 6 μήνες 10000+ μέλη, εκατοντάδες χιλιάδες Seiko...Νομίζω ότι σου είπα να το πάρεις. Τώρα αν δεν με ακούς τι να σε κάνω εεε? Παράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 04, 2017, 20:11:04 μμΟσον αφορα την δημοσκοπηση περι αποδοχης του jubilee, την εκανα στην δουλεια μου που χω γυναικαρες με μισο κεφαλι πανω απο μενα και εκφραστηκαν χωρις κανενα απολυτως φοβο λογω υπηρεσιακης εξαρτησης (ετσι θελω να πιστευω ) ...Προσέξτε τώρα, πίνω καφέ με αυτόν τον ανεκδίηγητο τύπο και ποτέ δεν έρχεται με ανάλογη παρέα Ελα ρε admin η τυπισσα? Αρα ειναι διπλη η εκτιμηση και η αποψη της !! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παντρεμενος ανθρωπος και θα τραβολογιεμαι με αλλες? Εξαλλου δεν μου ζητησες ποτε κατι τετοιο...Χμμμ, κατσε να το οργανωσω αν ειναι να περασεις απ το γραφειο μου για καφε...
Παράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 04, 2017, 22:22:30 μμΠαράθεση από: georgefl74 στις Νοέμβριος 04, 2017, 21:12:26 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 04, 2017, 19:48:03 μμΒρηκα γυναικαρα ροκ'ν'ρολ φαση που παιζει μπασο σε μουσικη μπαντα να φοραει την χελωνα 775 με jubilee two tone και να το μοστραρει σε κλειστη ομαδα του fb (seiko passion)... Ο γιατρος georgefl74 σιγουρα ξερει τι εννοω....Εσυ θα την αγαπησεις για τα χαιμαλικια!! Η Selina είναι admin και όχι πολλά - πολλά γιατί σε πέταξε έξω χτες Σε τέτοια γκρουπ καταλαβαίνεις το βάθος αποδοχής μίας μάρκας. Σε 6 μήνες 10000+ μέλη, εκατοντάδες χιλιάδες Seiko...Νομίζω ότι σου είπα να το πάρεις. Τώρα αν δεν με ακούς τι να σε κάνω εεε? Παράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 04, 2017, 20:11:04 μμΟσον αφορα την δημοσκοπηση περι αποδοχης του jubilee, την εκανα στην δουλεια μου που χω γυναικαρες με μισο κεφαλι πανω απο μενα και εκφραστηκαν χωρις κανενα απολυτως φοβο λογω υπηρεσιακης εξαρτησης (ετσι θελω να πιστευω ) ...Προσέξτε τώρα, πίνω καφέ με αυτόν τον ανεκδίηγητο τύπο και ποτέ δεν έρχεται με ανάλογη παρέα Ελα ρε admin η τυπισσα? Αρα ειναι διπλη η εκτιμηση και η αποψη της !! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παντρεμενος ανθρωπος και θα τραβολογιεμαι με αλλες? Εξαλλου δεν μου ζητησες ποτε κατι τετοιο...Χμμμ, κατσε να το οργανωσω αν ειναι να περασεις απ το γραφειο μου για καφε... Η ίδια τύπισσα είναι και στο tag heuer vintage group,τωρα εσυ πηρες θαρρος επειδή έβαλε μπρασελέ? βάλε ενα λουρακι ρε φίλε τι μπλέκεις με μπρασελέδες...
Ποιο ειναι αυτο το γκρουπ,γιατι δεν ερχεται η Σελινα,εκει να δεις ντορος!
Παράθεση από: georgehh στις Νοέμβριος 05, 2017, 13:55:08 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 04, 2017, 22:22:30 μμΠαράθεση από: georgefl74 στις Νοέμβριος 04, 2017, 21:12:26 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 04, 2017, 19:48:03 μμΒρηκα γυναικαρα ροκ'ν'ρολ φαση που παιζει μπασο σε μουσικη μπαντα να φοραει την χελωνα 775 με jubilee two tone και να το μοστραρει σε κλειστη ομαδα του fb (seiko passion)... Ο γιατρος georgefl74 σιγουρα ξερει τι εννοω....Εσυ θα την αγαπησεις για τα χαιμαλικια!! Η Selina είναι admin και όχι πολλά - πολλά γιατί σε πέταξε έξω χτες Σε τέτοια γκρουπ καταλαβαίνεις το βάθος αποδοχής μίας μάρκας. Σε 6 μήνες 10000+ μέλη, εκατοντάδες χιλιάδες Seiko...Νομίζω ότι σου είπα να το πάρεις. Τώρα αν δεν με ακούς τι να σε κάνω εεε? Παράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 04, 2017, 20:11:04 μμΟσον αφορα την δημοσκοπηση περι αποδοχης του jubilee, την εκανα στην δουλεια μου που χω γυναικαρες με μισο κεφαλι πανω απο μενα και εκφραστηκαν χωρις κανενα απολυτως φοβο λογω υπηρεσιακης εξαρτησης (ετσι θελω να πιστευω ) ...Προσέξτε τώρα, πίνω καφέ με αυτόν τον ανεκδίηγητο τύπο και ποτέ δεν έρχεται με ανάλογη παρέα Ελα ρε admin η τυπισσα? Αρα ειναι διπλη η εκτιμηση και η αποψη της !! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παντρεμενος ανθρωπος και θα τραβολογιεμαι με αλλες? Εξαλλου δεν μου ζητησες ποτε κατι τετοιο...Χμμμ, κατσε να το οργανωσω αν ειναι να περασεις απ το γραφειο μου για καφε... Η ίδια τύπισσα είναι και στο tag heuer vintage group,τωρα εσυ πηρες θαρρος επειδή έβαλε μπρασελέ? βάλε ενα λουρακι ρε φίλε τι μπλέκεις με μπρασελέδες...Εχω καποιες συγκεκριμενες αρχες και τις τηρω: - Αν δεν ειναι πραγματικος χρυσος σε ενα ρολοι απλα δεν το αγοραζω, το ιδιο και για το μπρασελε..Οποτε το 2-tone το ανεφερα ετσι να δω αντιδρασεις/σχολια/εντυπωσεις και φυσικα να κανουμε και λιγο ντορο και να πουμε καμια μ@λ@κια! - Δεν αγοραζω εξοφθαλμως πανομοιοτυπα homage βασικων σχεδιων χωρις να εχουν ευκρινη και ειδοποια δικα τους στοιχεια..Ειμαι ηδη σε αναζητηση ενος καλου λουριου...Θελω να δωσω εως 70€ για ενα αξιοπρεπες vintage χοντρο καφε ανοιχτο (να "κοκκινιζει" καπως) λουρι και θα ανοιξω ενα θεμα... (ετσι για να γινει παλι ντορος!)
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 05, 2017, 15:22:03 μμΠοιο ειναι αυτο το γκρουπ,γιατι δεν ερχεται η Σελινα,εκει να δεις ντορος! Στο έστειλα george
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.