0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)για όταν πέφτει το postimage:http://radikal.ru/
Zodiac Sea Wolf 53. Πριν και μετά τη ρύθμιση ώρας.Μια εταιρεία που μέσω του Fossil group προσπαθεί να αναβιώσει τη δόξα του παρελθόντος.Δυστυχώς για την ίδια, ευτυχώς για τον αγοραστή, κάποια από τα ρολόγια της μπορείς να ταβρεις σε gray market σχεδόν στο 1/3 της επίσημης τιμής. Όσοι είχαν στην κατοχή τους ρολόιτης Zodiac ξέρουν ότι η ποιότητα βρίσκεται σε πολύ υψηλά στάνταρ. Ο μηχανισμός STP 1-11είναι εφάμιλος της ΕΤΑ 2824, κατασκευάζεται στην Ελβετία από την ίδια τη Fossil και διαφέρει με την ΕΤΑ στα εξής: 1 jewel παραπάνω (26 αντί 25), 6 παραπάνω ώρες αυτονομία (44 αντί 38),τεστάρισμα σε 5 θέσεις αντί 2 του βασικού ΕΤΑ και αναβαθμισμένο υλικό στο ελατήριο του barrel. Αδιάβροχο στα 20bar, bezel από mineral ορυκτό (η κίνηση του θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη),και φοβερά ποιοτικό μπρασελέ.Καλημέρα σε όλους (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δεν θα κουραστώ ποτέ να το λέω...ΟΛΑ τα ρολόγια έπρεπε να έχουν τρύπια lugs ώστε να μην βαριέται κανείς να αλλάζει λουράκια.Ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί δεν....
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 02, 2017, 09:01:26 πμΚαλημέρα σε όλους!Sent from my iPhone using TapatalkΣικ!!!Think different
Καλημέρα σε όλους!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gmaras στις Νοέμβριος 02, 2017, 11:09:43 πμΦοβερα ρολογια (και τα τρια), φοβερες φωτο!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μου φτιαξατε τη διαθεση, καλημερα!+ 1000
Φοβερα ρολογια (και τα τρια), φοβερες φωτο!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μου φτιαξατε τη διαθεση, καλημερα!
Καλημέρα και από μένα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think different
.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το iQ1452a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: stavros14 στις Νοέμβριος 03, 2017, 18:57:43 μμΚαλησπέρες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίο το Laco, Σταύρο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.