jimis, fruitbat, KostisP, Dimitris Real και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)on the fly (αλλά το ΜΜ μ@μ@ει).
Καλημερα και καλη εβδομαδα...Το πρωτο μου tag!Τωρα πλεον το φοραει η μανα μου!
Τωρα πλεον το φοραει η μανα μου!
Παράθεση από: gmaras στις Οκτώβριος 30, 2017, 11:28:03 πμΚαλημερα και καλη εβδομαδα...Το πρωτο μου tag!Τωρα πλεον το φοραει η μανα μου!Πάρτο πίσω! Οχι βεβαια! Πολύ ωραίο συναισθημα να βλεπουμε αγαπημένα ρολογια σε αγαπημένα προσωπα!
Παράθεση από: gmaras στις Οκτώβριος 30, 2017, 11:28:03 πμΤωρα πλεον το φοραει η μανα μου!Να την αγαπάς και να την προσέχεις.
καλή βδομάδα σε όλους .....
Παράθεση από: capt-dim στις Οκτώβριος 30, 2017, 16:59:05 μμκαλή βδομάδα σε όλους ..... Θεϊκό δημιούργημα!!!!!!!!!Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Andreas_el στις Οκτώβριος 30, 2017, 07:07:09 πμΚαλή εβδομάδα!Πολύ όμορφο!Καλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλή εβδομάδα!
Καλημέρες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 30, 2017, 17:14:33 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Οκτώβριος 30, 2017, 16:59:05 μμκαλή βδομάδα σε όλους ..... Θεϊκό δημιούργημα!!!!!!!!!Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟι πιο ομορφες καμπυλες που εχω δει σε Panerai!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.