0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ειχα πολυ τρεξιμο για τη μετακομιση......Δημήτρη (neuromind), καιρό είχες να φανείς, φίλε. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Neuromind εισαι απο το Πυργι η ετυχε?Ειναι η γυναικα μου απο εκει.Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλή Κυριακή σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Πυργι χιος......το ζωγραφιστο χωριο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 29, 2017, 12:23:18 μμΚαλή Κυριακή σε όλους!Sent from my iPhone using TapatalkΦανταστική φωτό, αλλά με τι καρδιά βγαίνει τόσο γρήγορα το ΒΒ από το χέρι....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλή Κυριακή σε όλους!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: neuromind στις Οκτώβριος 29, 2017, 12:28:21 μμΠυργι χιος......το ζωγραφιστο χωριο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) back Δημητρη!
Καλημέρες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Full lume orient aviator
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μέχρι την επόμενη εργάσιμη ( ), θα συνεχίσω μόνος, ε;
Παράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 29, 2017, 16:45:20 μμΠαράθεση από: neuromind στις Οκτώβριος 29, 2017, 12:28:21 μμΠυργι χιος......το ζωγραφιστο χωριοΣτάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) back Δημητρη! Γρηγορη καλοφορετο το bb!!!!ειναι τελειο!!!!
Παράθεση από: neuromind στις Οκτώβριος 29, 2017, 12:28:21 μμΠυργι χιος......το ζωγραφιστο χωριοΣτάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) back Δημητρη!
Πυργι χιος......το ζωγραφιστο χωριοΣτάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπέρα σας .....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.