0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: diomidis στις Οκτώβριος 24, 2017, 12:57:21 μμΚαλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝα το ανεβάζεις, για να μη ξεχνιόμαστε.(ποιό είναι το καλύτερο ).
Καλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γρηγορη ειναι "εκτυφλωτικο".....!!!!!! Απ τα λιγα "μαυρα" ρολογια που χαιρεσαι να κοιτας και να μην γινονται μουντα και βαρετα...Και παλι παντα με υγεια!!!!!!!
Παράθεση από: Svl στις Οκτώβριος 24, 2017, 15:52:38 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και με αυτο το ΝΑΤΟ αψογο!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημερα σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 24, 2017, 10:09:45 πμΚαλημερα σε όλους!Sent from my iPhone using Tapatalkκαλορίζικο φίλε μου ...... να το φοράς και να το χαιρεσαι πάντα με υγεία ....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)τι να πούμε για το ρολόι ..... ;;;; νομίζω τα λόγια ειναι περιττά ..... επίσης χαίρομαι ιδιαίτερα που έπαιξα έναν ρόλο στο να πάρεις αυτήν την απόφαση ..... και να αποκτήσεις αυτό το ρολόι ....!!!!
Καλημερα σε όλους!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 24, 2017, 16:26:01 μμΠαράθεση από: Svl στις Οκτώβριος 24, 2017, 15:52:38 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και με αυτο το ΝΑΤΟ αψογο!+1!!!
Παράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 24, 2017, 10:09:45 πμΚαλημερα σε όλους!Sent from my iPhone using TapatalkΚαλορίζικο, πανέμορφο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.