0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)"Πως με βρίσκεις", ρώτησα το πρωί την γυναίκα μου, τείνοντας προς το μέρος της το ρολόι."Πως να σε βρίσκω; πάλι με το παππουδίστικο, σα παππούς είσαι", μου απάντησε.Ρε κάνε μας τη χάρη που είμαι εγώ σαν παππούς..
Παράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 19, 2017, 20:32:54 μμΚαλησπέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think different(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think different
Παράθεση από: Svl στις Οκτώβριος 19, 2017, 16:15:37 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)"Πως με βρίσκεις", ρώτησα το πρωί την γυναίκα μου, τείνοντας προς το μέρος της το ρολόι."Πως να σε βρίσκω; πάλι με το παππουδίστικο, σα παππούς είσαι", μου απάντησε.Ρε κάνε μας τη χάρη που είμαι εγώ σαν παππούς.. Υπερανω κριτικής το μπλέιζερ Σπύρο!!!!Και το seiko ωραίο όμως
Ωραια ξεκινησε η μερα μου με μια απρογραμματιστη και ευχαριστη συναντηση με τον Γιωργο (georgefl74) στο κεντρο της πολης και ολως τυχαιως εφερε το τελευταιο του αποκτημα.....
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ωραιο! Αλλα ποιο ειναι?
Χλωρίνη,σοδα,κορεγκα αυγά βραστά....οκ...
Πάντα μου άρεσε αυτό το ρολόι!!!Think different
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.