0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας από άλλον ακόμα ένα Ιάπωνα δυτη ...Με 'Γεια μου λοιπόν ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: κομάντο στις Οκτώβριος 15, 2017, 18:27:36 μμΚαλησπέρα σας από άλλον ακόμα ένα Ιάπωνα δυτη ...Με 'Γεια μου λοιπόν ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε γειά σου, να το χαρείς. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το ίδιο σε μπλέ, ακόμα στο κουτί του. Θα το ρίξεις στις ..........μάχες ? Ο φίλος, 2+ χρόνια, το ταλαιπωρεί, σε κάθε συνθήκη
Με γειά σου, να το χαρείς. Το ίδιο σε μπλέ, ακόμα στο κουτί του. Θα το ρίξεις στις ..........μάχες ? Ο φίλος, 2+ χρόνια, το ταλαιπωρεί, σε κάθε συνθήκη
Sarb από χθες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλή εβδομάδα σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλή εβδομάδα!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.