0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Petros1 στις Σεπτέμβριος 16, 2017, 12:34:56 μμΕπιτέλους !Ρολογαρα!
Καλημέρα σας ...Το καλύτερο ρολόι που έχω ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: κομάντο στις Σεπτέμβριος 16, 2017, 11:04:57 πμΚαλημέρα σας ...Το καλύτερο ρολόι που έχω ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkEvo βλέπω με πρόχειρη ματιά κανα 500 αρι αλογατα!Το καλύτερο αυτοκίνητο για ενα 3 ήμερο Σέρρες. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλος μου έκανε την τιμή να το δω στον καρπό μου ...
Παράθεση από: κομάντο στις Σεπτέμβριος 16, 2017, 14:23:44 μμΦίλος μου έκανε την τιμή να το δω στον καρπό μου ...Αυτό μάλιστα. Όχι κεραμικά και σαχλαμάρες. Ρολόγια για αντρες.Και να με συχωρανε οι κεραμικοι. Άλλο ρολόι αυτο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.