0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάρα πολύ ωραίο!!!!!
Παράθεση από: AntonisCh στις Σεπτέμβριος 05, 2017, 11:22:10 πμΠάρα πολύ ωραίο!!!!! Το δικο μου είναι το Κ ,το Καλό
Παράθεση από: DOCORTHO στις Σεπτέμβριος 05, 2017, 10:23:59 πμΚαλημέρα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΑριστούργημα! !!
Καλημέρα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gerogian στις Σεπτέμβριος 04, 2017, 13:28:31 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΑυτόματο πανεραι ,με μικρούς αριθμούς αναμεσα και παράθυρο ημερομηνίας. .......περιεργο μείγμα.Δωστο ,για καποιο αλλο πανεραι .Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 05, 2017, 09:53:11 πμΠαράθεση από: gerogian στις Σεπτέμβριος 04, 2017, 13:28:31 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΑυτόματο πανεραι ,με μικρούς αριθμούς αναμεσα και παράθυρο ημερομηνίας. .......περιεργο μείγμα.Δωστο ,για καποιο αλλο πανεραι .Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν εχεις και αδικο
Παράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 05, 2017, 14:27:41 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 05, 2017, 09:53:11 πμΠαράθεση από: gerogian στις Σεπτέμβριος 04, 2017, 13:28:31 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΑυτόματο πανεραι ,με μικρούς αριθμούς αναμεσα και παράθυρο ημερομηνίας. .......περιεργο μείγμα.Δωστο ,για καποιο αλλο πανεραι .Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν εχεις και αδικοΓνωμες ειναι αυτες, ο καθενας μας εχει απο μια!
Παράθεση από: gerogian στις Σεπτέμβριος 05, 2017, 14:47:35 μμΠαράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 05, 2017, 14:27:41 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 05, 2017, 09:53:11 πμΠαράθεση από: gerogian στις Σεπτέμβριος 04, 2017, 13:28:31 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΑυτόματο πανεραι ,με μικρούς αριθμούς αναμεσα και παράθυρο ημερομηνίας. .......περιεργο μείγμα.Δωστο ,για καποιο αλλο πανεραι .Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν εχεις και αδικοΓνωμες ειναι αυτες, ο καθενας μας εχει απο μια! Σωστό αυτό που σου λένε Doc ...... Τι ερμαφρόδιτο πανέρι ειναι αυτο ......;;;; Μιλάμε για πολυ ασχήμια ....!!!!!Και για να δεις τι καλός φίλος είμαι ....... Σε απαλάσω απο την ταλαιπωρία ...... Μπορω να έρθω και να το πάρω μόνος μου ......
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 05, 2017, 11:09:07 πμ.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠάρα πολύ ωραίο!!!!!
.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα σας! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Σεπτέμβριος 03, 2017, 12:09:55 μμSent from my iPhone using TapatalkΠαρα πολυ ωραιο!!!! Απο τα πιο ωραια μοντελα της Β!Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Σεπτέμβριος 05, 2017, 10:48:22 πμΚαλημέρα σας! Συνεννοημένοι ειστε ολοι σημερα? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα σας!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.