makfil και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα ......
Εχω κ εγω τη μπλε έκδοση κ πραγματικά δε θα μπορούσα να μαι πιο ικανοποιημένος αππ ποιότητα! Σωστή επιλογή!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: ar.parask στις Ιούλιος 28, 2017, 10:24:25 πμ Εχω κ εγω τη μπλε έκδοση κ πραγματικά δε θα μπορούσα να μαι πιο ικανοποιημένος αππ ποιότητα! Σωστή επιλογή!Sent from my iPhone using TapatalkΠραγματικά! Πρέπει κάποιος να το δει από κοντά για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Επίσης με αρκετή υπομονή κατάφερα και ρύθμισα το Miyota στα -1 δευτ/μέρα γιατί αρχικά έχανε αρκετά και τώρα είναι super
Πολύ ομορφο!Να το χαιρεσαι!
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούλιος 28, 2017, 09:56:27 πμκαλημέρα ...... Κρυψ το να μην το βλεπω!!! Σσσσωραιος Καπτεν!!!
Παράθεση από: harolagoha στις Ιούλιος 28, 2017, 10:59:32 πμΠαράθεση από: capt-dim στις Ιούλιος 28, 2017, 09:56:27 πμκαλημέρα ...... Κρυψ το να μην το βλεπω!!! Σσσσωραιος Καπτεν!!! Respect Captain!οοοοοχι Χάρηηηη εκειιιιι να το βλέπεις!!!!
..............ο Χάρης ειναι πολύ νέος ακομα ... έχει χρόνια μπροστά του να πάρει και να δώσει πολλά ρολόγια .....αλλά κάποια ρολόγια ειναι λάθος μας αν τα δώσουμε .... το θέμα ειναι ότι ειναι αργά όταν γίνεται η διαπίστωση αυτή ..... το πουλάκι πέταξε .....!!!!! Αντώνη για κανόνισε αυτήν την συνάντηση στην Μαρίνα που ακυρώθηκε μπας και μαζευτούμε αυτήν την φορά .... :)
Mα να μην μπορούμε να βρεθούμε...Μείνε βρε George_I τι θα κανεις στις διακοπες? Αφου ρολογια δε βουτας...
Καλησπέρα, σήμερα το casio του Στέργιου (Ser).
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.