0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή εβδομάδα σε όλους!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Άντε γειά.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(..ρολογάκι )
Παράθεση από: Greg στις Ιούλιος 17, 2017, 10:39:30 πμΚαλή εβδομάδα σε όλους!!Sent from my iPhone using Tapatalk...και το τουτού είναι special ! Για το ρολόι, τα έχουμε πεί
Καλή εβδομάδα σε όλους!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα. Φόρτιση kinetic σήμερα
Παράθεση από: Andreas_el στις Ιούλιος 17, 2017, 12:46:15 μμΚαλημέρα. Φόρτιση kinetic σήμεραΕντυπωσιακο Ανδρεα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το ρολόι της Κυριακής ας πούμε. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Evangelos στις Ιούλιος 17, 2017, 00:14:52 πμΤο ρολόι της Κυριακής ας πούμε. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using TapatalkΟλα τα ρολογια σου ειναι αρχοντικαΣτάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: diomidis στις Ιούλιος 17, 2017, 22:26:59 μμΠαράθεση από: Evangelos στις Ιούλιος 17, 2017, 00:14:52 πμΤο ρολόι της Κυριακής ας πούμε. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using TapatalkΟλα τα ρολογια σου ειναι αρχοντικαΣτάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ Διομήδη κι ανταποδίδω το κοπλιμέντο ακέραιο, πρέπει μια μέρα να φορέσεις το IWC που έχεις και να το ανεβάσεις να μας πέσει το σαγόνι. Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Καλημέρα από τη Κάρπαθο!Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.