0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Greg στις Ιούλιος 15, 2017, 17:13:54 μμSent from my iPhone using TapatalkΩραία φωτογραφία !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το βουτάω συνέχεια, υποτίθεται ότι είναι 10atm αδιάβροχο, όποτε δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.Το ξεπλένω βέβαια μετά με γλυκό νερό.
Ωραιο σεταρισμα!!...μπλε ειναι το dial?
Παράθεση από: Svl στις Ιούλιος 15, 2017, 20:39:53 μμΠαράθεση από: DOCORTHO στις Ιούλιος 15, 2017, 20:00:08 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΠανέμορφο, Τάσο. Και υπέροχη εικόνα!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)το βουτάς, ε;.. Το ΒΟΥΤΑΣ!! ...Γιωργοοοο!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: DOCORTHO στις Ιούλιος 15, 2017, 20:00:08 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΠανέμορφο, Τάσο. Και υπέροχη εικόνα!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)το βουτάς, ε;..
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
...canvas strap στο Victorinox!
Σε δυο ταμπλό σήμερα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν τα χρώματα είναι όπως φαίνονται, ......τέλειο !
.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.